LECTII CHITARA BRAILA

Cursuri chitara Braila, Lectii chitara Braila

CURSURI CHITARA BRAILA

Cursuri chitara Braila, lectii chitara Braila.

Invata chitara! Te ajut sa canti curat, corect si usor. Metoda pe care o folosesc te incurajeaza sa fii tu si iti ofera exercitiile de care ai nevoie pentru a elimina punctele slabe si a le intari pe cele forte. Cursul de chitara se adreseaza tuturor, indiferent de nivel. Se lucreaza egal si util.

Dupa primele ore in care sunt puse bazele, cursantul este intrebat de directia pe care doreste sa o abordeze (gen muzical,tehnica) si se urmeaza pasii catre acel punct.

 

Cursuri chitara Braila, lectii chitara Braila.

Lectia de chitara dureaza 50 de minute si este structura astfel: 15 minute teorie muzicala , 25 minute practica pe chitara, 10 minute auditie muzicala .

Cursul de chitara se adreseaza celor ce doresc sa invete chitara acustica/folk, chitara electrica si chitara bass. Te astept la cursurile de chitara! Impreuna invatam sa cantam la cel mai inalt nivel!

Cursuri chitara Braila, lectii chitara Braila
Cursuri chitara Braila, lectii chitara Braila

ABONAMENTE – PRETURI

teorie muzicala online
Cursuri / lectii de teorie muzicala online
ABONAMENT INDIVIDUAL CANTO sau INSTRUMENT Abonament individual - pret 200 lei/luna 4 lectie pe luna Lectia = 50 minute 1 cursant pe lectie
abonamente-cursuri-muzica-online
Abonament 4 lectii - 200 lei Curs individual (profesor - elev)Durata unei lectii este de 50 minute.Lectiile neefectuate se pot
ABONAMENT INDIVIDUAL - CURSURI ACORDEON ABONAMENT INDIVIDUAL - CURSURI ACORDEON Abonament individual – pret 200 lei/luna 4 lectie pe luna Lectia
LECTII ORGA BRAILA
Abonament individual - CURS ORGA Pret - 200 lei/luna 4 lectie pe luna Lectia = 50 minute 1 cursant/lectie Plata se va
Cursuri de canto Braila, Lectii de canto Braila Cursuri de canto Braila, Lectii de canto Braila Scoala Muzicala Consmusic -
CURSURI DE PIAN BRAILA Cursuri de pian Braila. Cursuri de pian pentru copii. La acest curs se pot inscrie copii
CURSURI DE VIOARA BRAILA
CURSURI DE VIOARA BRAILA CURSURI DE VIOARA BRAILA - Scoala muzicala Consmusic ofera cursuri de vioara pentru copii, tineri, adulti.
LECTII DE TOBE BRAILA
Cursuri de tobe Braila Cursuri de tobe Braila, Lectii de tobe Braila Lectiile de tobe se adreseaza: copiilor, tinerilor, adultilor.
SPECTACOL - FULGI PE PORTATIV   Scoala muzicala “Consmusic” o organizat pe 18 decembrie 2016 spectacolul intitulat “Fulgi pe portativ”.